Vare sig du vill utveckla din verksamhet eller kompetens

Vi är rätt för dig

Information och intresseanmälan för dig som söker jobb.

Vad är fördelarna med att arbeta som konsult?

När man är anställd som konsult innebär det att du får en större bredd och du utvecklas inom din yrkesprofession.

Vi vill vara det självklara valet av arbetsgivare för dig!

En personlig relation är viktig för oss för att vi ska lära känna dig och veta hur du vill ha det på ditt jobb.

Du är viktig för oss och vi kommer göra allt vi kan för att du ska känna att det verkligen stämmer. Spännande och varierande uppdrag, brett kontaktnät, hög och konkurrenskraftig ersättning och mycket bra villkor. Hos oss kan du känna dig trygg. Vi är medlem i Almega och anslutna de kollektivavtal som finns för varje yrkesgrupp vi arbetar med. Vi har trygghetsförsäkringar och andra viktiga försäkringar för alla våra anställda.

Vi gör allt för att underlätta för dig

Självklart hjälper vi till med allt praktiskt kring resor och logi om så behövs. För att ditt fokus ska kunna vara att göra ett så gott arbete som du bara kan hos uppdragsgivaren, kommer vi som din arbetsgivare göra allt för att underlätta för dig att göra det möjligt. Vi finns alltid tillgängliga för dina frågor under uppdraget, och det är viktigt att du trivs. Därför håller vi inte bara en tät dialog innan uppdragsstart utan också efter. Det är det vi kallar en hög servicenivå som gör skillnad!

Har du frågor och funderingar kring hur vi arbetar och vad vi kan erbjuda just dig? Tveka inte att höra av dig för att få mer information kring detta. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Skicka en intresseanmälan

Har du frågor och funderingar kring hur vi arbetar och vad  vi kan erbjuda just dig? Tveka inte att höra av dig för att få mer information kring detta. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande