Vare sig du vill utveckla din verksamhet eller kompetens

Vi är rätt för dig

Information och intresseanmälan för dig som söker personal.

Varför lägga tid på att leta vikarier när ni har mycket viktigare saker att lägga fokus på?

Låt oss göra det jobbet åt dig!

Hos oss ska du som kund känna dig helt trygg med de konsulter som kommer. Vi ställer höga krav på vår personal eftersom vi vet att du gör det. Det går att uttrycka vår arbetsprocess så enkelt. Men att göra det enkla kräver ibland mycket förarbete. Vi har strukturerade och standardiserade arbetsprocesser där vi gör urval och lämplighetsbedömningar av alla våra konsulter.

För oss är det viktigt att arbeta med de som är erfarna, kunniga och pålitliga. Vi tar alltid MINST två relevanta referenser. Vi intervjuar och begär utdrag ur belastningsregistret när det krävs. Genom en tät och personlig dialog lär vi snabbt känna varandra, vad som är viktigt för just er verksamhet och vilken typ av konsult eller vikarie som passar er bäst. Vi hjälper till att lösa era bemanningsbehov antingen om det rör sig om längre eller kortare behov. Vi ser inte bara till att du får en bra konsult, vi ser till att du får rätt konsult .

Anmäl ditt intresse idag

Intresserad av att veta mer vad vi kan göra för dig och tillgodose era behov? Hör gärna av dig så berättar vi mer hur vi kan hjälpa just er. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande